Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser, specjalność
Składniki
ser (MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu MLEKOWEGO, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa (olej rzepakowy, pesto bazyliowe 15% (olej słonecznikowy, bazylia 47%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, SER, czosnek, skrobia ziemniaczana, cukier, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas askorbinowy))
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1473 kJ/356 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 1,8 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 13 g
Sól: 2,6 g
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 100
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Dania
Rozmiar opakowania
100
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Danii.
Adres producenta
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl