Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser regionalny
Składniki
MLEKO pasteryzowane, sól, przyprawy: papryka,chili i jalapeno (0,9%), kultury bakterii kwasu MLEKOWEGO, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
produktu (w 100 g):
Wartość energetyczna : 1645 kJ/397 kcal
Tłuszcz : 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 22 g
Węglowodany : 0,7 g
w tym cukry : 0,1 g
Białko : 22 g
Sól : 1,7 g
Wapń:: 647 mg (81% RWS*)
Witamina B12:: 1,38 µg (55% RWS*)
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal):
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pełnotłusty, dojrzewający z papryką (55% tłuszczu w suchej masie). Chronione Oznaczenie Geograficzne.
Logotypy stron trzecich
Chronione oznaczenie geograficzne
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: 2-8°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 150
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
150
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
Wyprodukowano dla
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
przez
Arla Foods amba,
DK-8260,
Viby J.
www.arla.com
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.com