Kategorie
Delikatesy, Ser, Inne sery
Składniki
MLEKO, sól, kultury bakterii fermentacji MLEKOWEJ, podpuszczka mikrobiologiczna, 45 % tłuszczu w suchej masie, sucha masa 52 %
Informacje o wartości odżywczej na 100 g:
Energia:: 1279 kJ/308 kcal
tłuszcz:: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 16 g
węglowodany:: <0,5 g
w tym cukry:: <0,5 g
białko:: 23 g
sól:: 1,7 g
wapń:: 700 mg (88 %*)
* Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal):
:
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser tłusty półtwardy.
Logotypy stron trzecich
Green Dot
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przechowywanie
Po zakupie przechowywać w temperaturze od +4°C do 8°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 80
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
80
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
BEL
BP 114
92151 Suresnes Cedex
Francja
Kontakt: info-pl@groupe-bel.com
Adres zwrotny
BEL
BP 114
92151 Suresnes Cedex
Francja
Kontakt: info-pl@groupe-bel.com
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Aby uniknąć ryzyka zadławienia u dzieci do lat 4, pokrój serek na mniejsze kawałeczki.