Kategorie
Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurty
Składniki
MLEKO Bio, MLEKO zagęszczone odtłuszczone Bio, morele Bio 13 %, cukier trzcinowy Bio, ŚMIETANKA Bio, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
Wartość odżywcza 100 g jogurtu
Wartość energetyczna: 373 kJ / 89 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 12,9 g
w tym cukry: 12,0 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,10 g
Cechy
produkt rolnictwa ekologicznego, prosty skład! jogurt, owoce, cukier trzcinowy
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt Bio z morelami.
Logotypy stron trzecich
Wstęga Möbiusa
Pozostałe informacje
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE / spoza UE
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 140
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
140
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl