Kategorie
Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurty naturalne
Składniki
MLEKO, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
Wartość odżywcza w 100 g jogurtu
Wartość energetyczna: 243 kJ / 58 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 4,9 g
w tym cukry: 4,9 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,11 g
Cechy
idealny do kuchni, prosty skład, 2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii, firma polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny gęsty 2,8 % tłuszczu.
Logotypy stron trzecich
Znak weterynaryjny na opakowaniu
O producencie
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku.
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 150
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
150
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów,
Polska
Adres zwrotny
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl