Kategorie
Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurty naturalne
Składniki
MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO zagęszczone odtłuszczone, kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus Bifidobacterium lactis
Wartość odżywcza w 100 g jogurtu
Wartość energetyczna: 417 kJ / 100 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy nasycone: 4,5 g
Węglowodany: 4,7 g
w tym cukry: 4,7 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,12 g
Cechy
prosty skład, 3 składniki: mleko, śmietanka, żywe kultury bakterii, firma polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny typ grecki.
Opis produktu
Doskonała baza do sosów i dipów.
Gęsta i kremowa konsystencja.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 170
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
170
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl