Kategorie
Produkty mleczarskie i pieczywo, Mleko i śmietana, Inne
Składniki
MLEKO, żywe kultury bakterii oraz: L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna: 234 kJ / 56 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 4,9 g
w tym cukry: 4,9 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,11 g
Wapń: (15 %)* 120 mg
* RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorostej (8400 kJ/2000 kcal).:
Cechy
prosty skład, oryginalny, orzeźwiający smak, 2 składniki - mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii, źródło wapnia, firma polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kefir naturalny.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed otwarciem.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 370
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
370
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Poland
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl