Kategorie
Artykuły spożywcze, Warzywa w puszce, Fasola
Składniki
czerwona fasola, woda, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia
produktu w 100 g
Wartość energetyczna : 468 kJ - 111 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany : 15,2 g
w tym cukry : 0,5 g
Błonnik : 8,5 g
Białko : 8,3 g
Sól : 0,50 g
Cechy
pyszne, chrupiące, wysoka zawartość błonnika
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czerwona fasola. Produkt sterylizowany.
Logotypy stron trzecich
Green Dot
O producencie
Czy wiesz, że:
O jakość warzyw dbamy od zasiewu aż do ich zapakowania.
Pozostałe informacje
Pojemność opakowania: 212 ml
Metal - recykling bez końca
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 160
Masa po odsączeniu: 125
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
160
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.,
ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
0 801 372 032
opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną
www.bonduelle.pl
Adres zwrotny
Bonduelle Polska S.A.,
ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
0 801 372 032
opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną
www.bonduelle.pl