Kategorie
Mięso i ryby, Ryba surowa, Specjały rybne
Składniki
woda, rozdrobniony ŁOSOŚ 26% (Salmo salar)*, koncentrat pomidorowy, ryż, olej rzepakowy, cebula, sól, cukier, ocet spirytusowy, przyprawy, mąka PSZENNA, ekstrakt z papryki, *Metoda produkcji - hodowla; kraj pochodzenia: A - Norwegia B - Szkocja - wskazane jako ostatnia litera w numerze partii
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać SELER, JAJA, SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ.
w 100 g produktu:
Wartość energetyczna : 768 kJ/ 185 kcal
tłuszcz : 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 2,2 g
węglowodany : 12 g
w tym cukry : 3,7 g
białko : 4,5 g
sól : 1,4 g
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Paprykarz z łososia. Konserwa sterylizowana
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Ryba: Zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 135
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Polska
Rozmiar opakowania
135
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Obszar połowu ryb: Metoda produkcji - hodowla; kraj pochodzenia: A - Norwegia B - Szkocja - wskazane jako ostatnia litera w numerze partii.
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Adres producenta
Dega Spółka Akcyjna
Karnieszewice 5
76-004 Sianów
Adres zwrotny
Dega Spółka Akcyjna
Karnieszewice 5
76-004 Sianów
tel. +48 94 36 15 100
www.dega.pl