Kategorie
Delikatesy, Olej, specjalność i ocet, Ocet, specjalność
Składniki
ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY)
Cechy
naturalna fermentacja
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ocet jabłkowy. Kwasowość 5 %.
Logotypy stron trzecich
V-Label (European Vegetarian Union)
Opis produktu
Ocet jabłkowy Develey powstaje w wyniku naturalnej fermentacji dorodnych i soczystych jabłek. Oparta na wieloletnim doświadczeniu metoda produkcji octu, pozwala na otrzymanie niepowtarzalnego, owocowego aromatu i smaku.
do sałat i surówek, do marynat i zup, do sosów i dressingów
Zalecenia dla alergików
Dwutlenek siarki / siarczyny: Zawiera
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: patrz nadruk na nakrętce. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Zmętnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 250
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Mililitrów
Rozmiar opakowania
250
Jednostka (tekst opisowy)
ml
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
Develey Polska Sp. z o.o.
ul. Batalionu Platerówek 3,
03-308 Warszawa
www.develey.pl
facebook: DeveleyPolska
Adres zwrotny
Develey Polska Sp. z o.o.
ul. Batalionu Platerówek 3,
03-308 Warszawa
www.develey.pl
facebook: DeveleyPolska