Kategorie
Artykuły spożywcze, Ocet i warzywa marynowane, Ocet
Składniki
ocet jabłkowy
Cechy
niepasteryzowany, naturalnie mętny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ocet jabłkowy, niefiltrowany, niepasteryzowany. Kwasowość 5%.
Opis produktu
Premium Ocet Jabłkowy Develey, powstaje poprzez fermentację dorodnych i soczystych jabłek. Produkt nieutrwalony przez pasteryzację oraz niefiltrowany, dzięki czemu zawiera naturalny osad powstały z bakterii octowych. Unikalna jakość octu pozwala na zastosowanie go w każdej kuchni. Produkt szczególnie ceniony ze względu na swoje walory smakowe oraz powszechnie znane właściwości. do sałat i surówek do marynat i zup do galaret
Przygotowanie i stosowanie
Zmętnienie octu, związane z obecnością osadu, jest typową cechą produktów niefiltrowanych i nie stanowi wady produktu. Przed użyciem dokładnie wstrząsnąć.
Przechowywanie
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 250
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Mililitrów
Rozmiar opakowania
250
Jednostka (tekst opisowy)
ml
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
Develey Polska Sp. z o.o. ul. Batalionu Platerówek 3 03-308 Warszawa
Adres zwrotny
Develey Polska Sp. z o.o. ul. Batalionu Platerówek 3 03-308 Warszawa