Kategorie
Artykuły spożywcze, Mieszanki, galaretka i mąka, Inne
Składniki
inwertowany syrop cukrowy, woda, 15 % ekstrakt wanilii bourbon, 2 % ziarna wanilii, cukier, substancja zagęszczająca (tragakanta)*, *z naturalnego źródła pochodzenia roślinnego
Wartość odżywcza w 100 g:
Energia: 968 kJ / 229 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone: 0 g
Węglowodany: 47 g
w tym cukry: 46 g
Białko: 0,1 g
Sól: 0 g
Cechy
z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii, do ciast i deserów
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta waniliowa z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii.
Opis produktu
Nasza wyjątkowa Pasta Waniliowa powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon pochodzącej z królestwa wanilii, Madagaskaru. Jej głęboki aromat nada Twoim wypiekom intensywny waniliowy smak - wprost Ze Świata Natury.
Przygotowanie i stosowanie
Dozowanie: ok. 2-4 łyżeczki na 250 g mąki
Zastosowanie: ciasta, desery, kremy, polewy, sosy, bita śmietana, lody, naleśniki.
Przechowywanie
Przed i po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej (po otwarciu 30 dni).
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 19
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
19
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Adres zwrotny
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Serwis Konsumenta
tel.: 585 111 001
opłata zgodna z cennikiem operatora
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl