Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser, specjalność
Składniki
pasteryzowana SERWATKA, ŚMIETANKA (z SERWATKI), ŚMIETANKA (z MLEKA), sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna: 682 kJ
Wartość energetyczna: 164 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,3 g
Węglowodany: 6,0 g
w tym cukry: 4,5 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0,40 g
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ricotta - ser serwatkowy, niedojrzewający.
Logotypy stron trzecich
Green Dot
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 250
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Włochy
Rozmiar opakowania
250
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano we Włoszech (składniki mleczne pochodzą z UE)
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl