Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser, specjalność
Składniki
pasteryzowane MLEKO owcze, bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka, substancja konserwująca - LIZOZYM (z BIAŁKA JAJ), substancja konserwująca w skórce - natamycyna, substancia konserwująca w skórce - kwas sorbinowy, barwnik w skórce - tlenek żelaza, Zawartość tłuszczu 38%
w 100 g produktu:
Wartość energetyczna : 1907 kJ/ 455 kcal
Tłuszcz : 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 26 g
Węglowodany : 1,3 g
w tym cukry : 1,3 g
Białko : 27 g
sól : 2,1 g
Wapń : 0,9 g
Fosfor : 0,45 g
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Hiszpańskie sery podpuszczkowe, dojrzewające, wyprodukowane z pasteryzowanego mleka owczego.
Logotypy stron trzecich
Chroniona nazwa pochodzenia produktu
Opis produktu
Zestaw zawiera 3 rodzaje serów Manchego, w różnym stopniu dojrzewania: 3, 6 i 12 miesięcy.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Jaja: Zawiera
Mleko: Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Skórki serów nie są jadalne.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +4°C do +8°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 110
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
110
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
Lacteas Garcia Baquero S.A.,
C/Syrah, 4 - C.R.
13600 Alcazar de San Juan,
Hiszpania
Adres zwrotny
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.,
ul. Szyszkowa 35/37,
Warszawa
Adres dystrybutora
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.,
ul. Szyszkowa 35/37,
Warszawa