Kategorie
Artykuły spożywcze, Chipsy i przekąski, Przekąski w pojedynczym opakowaniu
Składniki
ziarno kukurydzy 78,6%, olej rzepakowy, olej rzepakowy uwodorniony, masło klarowane (bezwodny tłuszcz mleczny) 0,5%, sól 3,3%, aromat, barwnik: karoteny
w 100 g produktu:
Wartość energetyczna : 1757 kJ / 421 kcal
Tłuszcz : 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 7,9 g
Węglowodany : 43 g
w tym cukry : 1,1 g
Błonnik : 11 g
Białko : 8,3 g
Sól : 3,3 g
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ziarno kukurydzy solone z dodatkiem masła do przygotowania popcornu maślanego w kuchence mikrofalowej.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania popcornu znajduje się na wewnętrznej torebce.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieniowania słonecznego.
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 90
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
90
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
Helio S.A.
Wyględy
ul. Stołeczna 26
05-083 Zaborów
Zakład produkcyjny:
Brochów 119
05-088 Brochów
Adres zwrotny
Helio S.A.
Wyględy
ul. Stołeczna 26
05-083 Zaborów
www.helio.pl
Jeżeli chcesz podzielić się uwagami na temat jakości naszego produktu, skontaktuj się z serwisem konsumenta:
serwiskonsumenta@helio.pl