Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser w plastrach, przetworzony
Składniki
MLEKO pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, ekstrakt z papryki (zawierają MLEKO), podpuszczka mikrobiologiczna
Wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna: 1458 kJ / 351 kcal
tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
białko: 27 g
sól: 1,1 g
wapń: 866 mg (108 % RWS*)
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).:
Zawartość laktozy <0,01 g w 100 g produktu:
Cechy
wygodne opakowanie, świeżość na dłużej, ser z Węgrowa z zielonych płuc Polski, mleko z rodzinnych gospodarstw, bez konserwantów, bez laktozy, wędzony dymem olchowym
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser żółty w plastrach. Ser podpuszczkowy dojrzewający.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Dodatki
konserwanty: Nie zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Zjedz ser i użyj opakowania ponownie
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od +2°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 120
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Polska
Rozmiar opakowania
120
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Adres producenta
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Adres zwrotny
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz