Kategorie
Artykuły spożywcze, Sosy i przyprawy, Sosy i przyprawy
Składniki
papryka chili zielona 25%, trawa cytrynowa 25%, czosnek, szalotka, sól, galangal, kumin mielony
w 100 g produktu:
wartość energetyczna : 234 kJ / 56 kcal
tłuszcz : 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,1 g
węglowodany : 4,1 g
w tym cukry : 0 g
białko : 4,4 g
sól : 12,2 g
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta zielone curry
Opis produktu
Zielone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Zielony kolor zawdzięcza zielonemu chili.
Przygotowanie i stosowanie
By przygotować curry dla 2 - 4 osób w 10 min, do pasty dodaj warzywa / mięso, mleczko kokosowe i smakuj Tajlandii.
Przechowywanie
Przechowywać w warunkach otoczenia. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 113
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Rozmiar opakowania
113
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Tajlandii.
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska