Kategorie
Mięso i ryby, Ryba surowa, Ryba wędzona
Składniki
ŁOSOŚ atlantycki (Salmo salar - wyhodowane w Norwegii), sól
w 100 g produktu
Wartość energetyczna : 730 kJ/175 kcal
Tłuszcz : 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,4 g
Węglowodany : 0,2 g
w tym cukry : 0,1 g
Białko : 21 g
Sól : 3,3 g
Kwasy tłuszczowe omega-3 w 100 g produktu:: 1,5 g
EPA:: 233 mg
DHA:: 373 mg
Cechy
źródło kwasów tłuszczowych Omega 3, czysty smak, gwarancja najwyższej jakości, naturalny smak ryby pochodzącej z najczystszych wód, tworzony w polskim zakładzie produkcyjnym, wędzony dymem olchowo-bukowym
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Łosoś wędzony na zimno plastry
O marce
Koral morze smaków!
Zalecenia dla alergików
Ryba: Zawiera
Przechowywanie
Temperatura przechowywania: poniżej -18°C. Po rozmrożeniu przechowywać w temperaturze od -1°C do +4°C przez maksymalnie 21 dni. Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać powtórnie. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 2 dni.
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 100
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Norwegia
Rozmiar opakowania
100
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Miejsce pochodzenia: wyhodowane w Norwegii
Adres producenta
Koral S.A. A: Zakład produkcyjny w Tczewie, ul. Za Dworcem 13, 83-110 Tczew, Polska B: Zakład Produkcyjny w Kukini, Kukinia 43, 78-111 Ustronie Morskie, Polska Symbol zakładu produkcyjnego (A lub B) podano w numerze partii.
Adres zwrotny
Koral S.A. ul. Za Dworcem 13, 83-110 Tczew, Polska