Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser, specjalność
Składniki
MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, Penicillium Candidum
w 100 g:
Wartość energetyczna : 1504 kJ/363 kcal
Tłuszcz : 32 g
w tym kwasy nasycone : 22 g
Węglowodany : 1,8 g
w tym cukry : 0 g
Białko : 17 g
Sól : 1,6 g
Wapń: 520 mg - 65%*
*Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia wapnia (dla osoby dorosłej). :
Cechy
źródło białka
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Camembert naturalny. Ser pleśniowy.
Opis produktu
La Polle Camembert to delikatny ser pleśniowy, który dzięki unikalnej recepturze podbija serca i podniebienia konsumentów oryginalnym smakiem i rozpływającym się w ustach aksamitnym wnętrzem.
Źródło białka. Wysoka zawartość wapnia.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Najlepiej smakuje po 30 minutach od wyjęcia z lodówki.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 120
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
120
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
SM MLEKOVITA
ul. Ludowa 122
18-200 Wysokie Mazowieckie
Polska
www.mlekovita.com.pl
Adres zwrotny
SM MLEKOVITA
ul. Ludowa 122
18-200 Wysokie Mazowieckie
Polska
www.mlekovita.com.pl