Kategorie
Mięso i ryby, Ryba surowa, Specjały rybne
Składniki
32 % filety ze ŚLEDZIA atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 9,1 % ŚMIETANA (ŚMIETANA, stabilizator: karagen), 8,2 % grzyby konserwowe (5,4 % pieczarki, 1,4 % kurki, 1,4 % nameko), 6,1 % cebula marynowana, 3,4 % smażona cebula z grzybami [1,9 % cebula, 1,1 % suszone maślaki, olej rzepakowy, mieszanka przyprawowa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: E621; hydrolizat białka SOJOWEGO, barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pieprz], cukier, ocet spirytusowy, JOGURT (odtłuszczone MLEKO, skrobia modyfikowana, żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma guar), sól, żółtko JAJA, mielona GORCZYCA, kurkuma, aromat (zawiera MLEKO), ekstrakt z papryki, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać SKORUPIAKI i SELER.
Wartość odżywcza produktu w 100 g
Energia:: 1285 kJ/311 kcal
Tłuszcz:: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 4,5 g
Węglowodany:: 5,8 g
w tym cukry:: 5,1 g
Białko:: 6,5 g
Sól:: 2,0 g
Możliwe naturalne odchylenia:
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Marynowane, krojone filety śledziowe bez skóry w sosie grzybowym z kurkami.
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać
Skorupiaki: Może zawierać
Jaja: Zawiera
Ryba: Zawiera
Mleko: Zawiera
Gorczyca: Zawiera
Soja: Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 280
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
280
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp.k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp.k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska