Kategorie
Artykuły spożywcze, Inne konserwy, Inne ryby
Składniki
filety z MAKRELI KOLIAS (Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO 61 / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA BIAŁA, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, MĄKA PSZENNA, substancja zagęszczająca: guma guar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy, naturalny aromat papryki
w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: : 622 kJ / 149 kcal
Tłuszcz: : 9,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 2,6 g
Węglowodany: : 4,0 g
- w tym cukry : 3,7 g
Białko : 13 g
Sól:: 1,1 mg
Kwasy tłuszczowe Omega-3: : 2,3 g
- w tym kwas alfa-linolenowy (ALA):: 0.2
- w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): : 0,7 g
- w tym kwas dokozaheksaenowy (DHA): : 0,9 g
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom.:
Cechy
wysoka zawartość Omega-3, Dobra Marka 2016 - jakość, zaufanie, renoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
O marce
Łosoś Jakość Gwarantowana od 1954
Zalecenia dla alergików
Ryba: Zawiera
Gorczyca: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp. +4 °C do +25 °C przy wilgotności względnej do 80%.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 175
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Polska
Rozmiar opakowania
175
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Adres producenta
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Adres zwrotny
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
tel. +48 59 84-72-700
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl
www.lososustka.com.pl