Kategorie
Artykuły spożywcze, Słodycze, Batony czekoladowe pojedyncze
Składniki
cukier, olej palmowy, mąka PSZENNA, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone MLEKO w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), miazga kakaowa, tłuszcz MLECZNY, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (1 %), skrobia PSZENNA, emulgatory (lecytyna SOJOWA, lecytyna słonecznikowa), substancje spulchniające (węglany potasu, węglany amonu, węglany sodu), sól, aromaty, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH, zawiera syrop glukozowy i/albo syrop glukozowo-fruktozowy, Nadzienie mleczne zawiera 7 % odtłuszczonego MLEKA w proszku
Wartość odżywcza 100 g
Wartość energetyczna: 2286 kJ
Wartość energetyczna: 548 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 49 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,52 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).:
1 porcja (37 g) w opakowaniu.:
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czekolada mleczna z mleka alpejskiego z nadzieniem mlecznym o smaku waniliowym (35 %) oraz pokuszone ciastka kakaowe (15 %).
Zalecenia dla alergików
Orzechy laskowe: Zawiera
Mleko: Zawiera
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem.
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 37
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
37
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres zwrotny
Mondelez Polska sp. z o.o.,
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa
Adres dystrybutora
Mondelez Polska sp. z o.o.,
ul. Domaniewska 49,
02-672 Warszawa