Kategorie
Produkty mleczarskie i pieczywo, Mleko i śmietana, Inne
Składniki
MLEKO, żywe kultury bakterii kefirowych
produktu w 100 ml
wartość energetyczna : 195 kJ/46 kcal
tłuszcz w tym: 1,5 g
- kwasy tłuszczowe nasycone : 1,0 g
węglowodany w tym: 4,6 g
- cukry : 4,6 g
białko : 3,6 g
sól : 0,10 g
*RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej 8 400 kJ/2 000 kcal:
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.:
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kefir naturalny
Pozostałe informacje
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Tektura z odpowiednich źródeł, FSC C014047
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed spożyciem.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem.
Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 1
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Litrów
Kraj
Kraj pochodzenia: Polska
Rozmiar opakowania
1
Jednostka (tekst opisowy)
l
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie
ul. Kormoranów 1,
11-700 Mrągowo
www.mlekpol.com.pl
www.facebook.com/mlekpol
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie
ul. Kormoranów 1,
11-700 Mrągowo
www.mlekpol.com.pl
www.facebook.com/mlekpol