Kategorie
Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Inne jogurty / mus
Składniki
MLEKO, ŚMIETANKA, żywe kultury bakterii jogurtowych
w 100 g:
Wartość energetyczna : 479 kJ /
Wartość energetyczna : 115 kcal
Tłuszcz : 9,0 g
w tym kwasy nasycone : 6,0 g
Węglowodany : 5,0 g
w tym cukry : 5,0 g
Białko : 3,6 g
Sól : 0,15 g
Zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu.:
Cechy
gęsty, kremowy
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny typ grecki.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Doskonały do: sałatek, zup, sosów
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 400
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
400
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
SM MLEKOVITA ul. Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie Polska
Adres zwrotny
SM MLEKOVITA ul. Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie Polska www.mlekovita.com.pl