Kategorie
Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurty
Składniki
MLEKO*, żywe kultury bakterii jogurtowych, *wyprodukowano bez stosowania GMO
w 100 g:
Wartość energetyczna : 267 kJ
Wartość energetyczna : 64 kcal
Tłuszcz : 3,0 g
w tym kwasy nasycone : 2,0 g
Węglowodany : 5,3 g
w tym cukry : 5,3 g
Białko : 3,9 g
Sól : 0,10 g
Cechy
wyprodukowano bez stosowania GMO
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Polski Jogurt naturalny.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Doskonały do: musli, sałatek, owoców, chłodnika, sosów sałatkowych, musów i dipów
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 350
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
350
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
SM MLEKOVITA
ul. Ludowa 122,
18-200 Wysokie Mazowieckie
Polska
www.mlekovita.com.pl
Litera (M) lub (K) po numerze partii produkcyjnej oznacza zakład, w którym jogurt został wyprodukowany.
Adres zwrotny
SM MLEKOVITA
ul. Ludowa 122,
18-200 Wysokie Mazowieckie
Polska
www.mlekovita.com.pl