Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser, specjalność
Składniki
MLEKO, kultury bakterii
w 100 g:
Wartość energetyczna : 619 kJ/ 148 kcal
Tłuszcz : 8.0 g
w tym kwasy nasycone : 5,2 g
Węglowodany : 4,0 g
w tym cukry : 4,0 g
Białko : 15 g
Sól : 0,05 g
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Twaróg klinek tłusty.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 230
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
230
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
SM MLEKOVITA, ul. Ludowa 122, 18-200 Wysokie Mazowieckie Zakład: (B) w Baranowie, (M) w Wysokiem Mazowieckiem
Adres zwrotny
SM MLEKOVITA, ul. Ludowa 122, 18-200 Wysokie Mazowieckie