Kategorie
Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Fromage frais
Składniki
MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, białka MLEKA, substancje stabilizujące: żelatyna wieprzowa, mączka chleba świętojańskiego, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
produktu w 100 g:
energia: 632 kJ / 151 kcal
tłuszcz : 6,5 g
w tym - kwasy nasycone : 4,0 g
węglowodany : 16 g
w tym - cukry : 13 g
białko : 7,0 g
sól : 0,10 g
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Serek homogenizowany waniliowy. Produkt termizowany.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 140
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj produkcji: Polska
Rozmiar opakowania
140
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Radomiu
ul. Toruńska 6
26-600 Radom
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Radomiu
ul. Toruńska 6
26-600 Radom
www.mlekpol.com.pl