Kategorie
Delikatesy, Ser, Inne sery
Składniki
ŚMIETANKA, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1635 kJ/396 kcal
tłuszcz: 40 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g
węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 4,0 g
białko: 5,1 g
sól: 0,10 g
Zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu.:
Cechy
polskie z natury
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mascarpone. Ser śmietankowy. Produkt termizowany.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 250
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Polska
Rozmiar opakowania
250
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Radomiu
ul. Toruńska 6,
26-600 Radom
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Radomiu
ul. Toruńska 6,
26-600 Radom
www.mlekpol.com.pl