Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser, specjalność
Składniki
MLEKO pasteryzowane, sól, borowik i maślak (łączna zawartość 0,9%), aromat, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
na 100 g:
Wartość energetyczna : 1475 kJ/ 356 kcal
Tłuszcz : 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 22 g
Węglowodany : 1,3 g
w tym cukry : <0,5 g
Białko : 18 g
Sól : 1,7 g
Wapń: 460 mg (57% RWS*)
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) :
Cechy
mleko z rodzinnych gospodarstw
Opis produktu
To dla nas przyjemność dzielić się z Wami tym, co najlepsze.
NaTurek Camembert przygotowujemy z mleka z polskich gospodarstw, położonych do 80 km od Mleczarni Turek. Mleko jest świeże i wysokiej jakości, a NaTurek Camembert delikatny i pysznie kremowy!
100% naturalne składniki
Ser pleśniowy naturalnie bogaty w białko i wapń
O marce
NaTurek!
Podziel się przyjemnością!
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Wyjmij z lodówki na 30 min przed spożyciem - smakuje najlepiej
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 120
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
120
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres zwrotny
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00