Kategorie
Delikatesy, Ser, Inne sery
Składniki
ŚMIETANKA pasteryzowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
w 100 g:
Wartość energetyczna : 1626 kJ / 394 kcal
Tłuszcz : 40 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 28 g
Węglowodany : 5,1 g
w tym cukry : 5,0 g
Białko : 3,5 g
Sól : 0,10 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.:
Cechy
doskonały do tiramisu spaghetti i pieczywa, bez GMO z mleka od krów karmionych paszami bez GMO*, *bez genetycznie zmodyfikowanych organizmów
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mascarpone. Ser śmietankowo-kremowy.
O producencie
Produkujemy zgodnie z ISO 14001
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6 °C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 250
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Polska
Rozmiar opakowania
250
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Polska
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
18-421 Piątnica
ul. Forteczna 3
tel.: 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
18-421 Piątnica
ul. Forteczna 3
tel.: 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl