Kategorie
Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurty naturalne
Składniki
MLEKO pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
w 100 g
Wartość energetyczna : 274 kJ / 64 kcal
Tłuszcz : 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0 g
Węglowodany : 4,1 g
w tym cukry : 4,1 g
Białko : 12 g
Sól : 0,10 g
Cechy
kremowy, bogaty w białko, bez GMO*, *z mleka od krów karmionych paszami bez genetycznie zmodyfikowanych organizmów
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt typu islandzkiego naturalny
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 150
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
150
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy ul. Forteczna 3 18-421 Piątnica
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy ul. Forteczna 3 18-421 Piątnica www.piatnica.com.pl www.facebook.com/PiatnicaOSM www.instragram.com/piatnicaosm