Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser regionalny
Składniki
MLEKO pasteryzowane, kultury kwasu mlekowego, enzymy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia, barwnik beta-carotene, mieszanka przypraw 18% (papryka, cebula, czosnek, sól, wzmacniacz smaku E 621, czarny pieprz, papryka chili, ekstrakt z papryki), Zawartość tłuszczu w suchej masie 45%
w 100 g produktu:
Wartość energetyczna : 1380 kJ / 332 kcal
tłuszcz : 25,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 17,8 g
węglowodany : 0,1 g
w tym cukry : 0,0 g
białko : 25,1 g
sól : 1,3 g
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser żółty w papryką. Łotewski Ser "Czerwony" półtwardy.
Logotypy stron trzecich
Green Dot
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6 °C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 0.35
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Kilogramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Produkt UE
Rozmiar opakowania
0,350
Jednostka (tekst opisowy)
kg
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowane w Unii Europejskiej
Adres producenta
Wyprodukowane dla:
Nickal Sp. z o.o.
Marywilska 26,
03-228 Warszawa
tel.: +48 22 612 68 77,
fax: +48 22 612 68 71,
info@nickal.pl,
www.nickal.pl
Adres zwrotny
Nickal Sp. z o.o.
Marywilska 26,
03-228 Warszawa
tel.: +48 22 612 68 77,
fax: +48 22 612 68 71,
info@nickal.pl,
www.nickal.pl