Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser, specjalność
Składniki
częściowo odtłuszczone MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać ORZECHY.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna: 821 kJ / 197 kcal
Tłuszcz: 12 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,2 g
Węglowodany: <0,5 g
W tym cukry: <0,5 g
Białko: 22 g
Sól: 1,7 g
Obniżona zawartość tłuszczu w stosunku do sera Camembert:
Cechy
tylko 12 % tłuszczu
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser Camembert lekki.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Orzechy: Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 120
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Polska
Rozmiar opakowania
120
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce. Mleko pochodzi z UE.
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie:
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.serypresident.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.serypresident.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl