Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser, specjalność
Składniki
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać ORZECHY.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna: 1 476 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 17 g
Sól: 1,7 g
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser Camembert pełnotłusty.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Orzechy: Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 120
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
120
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce lub we Francji. Mleko pochodzi z UE. Cyfra 1 lub 2 obok daty minimalnej trwałości oznacza znak weterynaryjny zakładu produkcyjnego i kraj produkcji.
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie:
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
www.serypresident.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
www.serypresident.pl