Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser do smarowania
Składniki
ser Camembert 83% (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum), woda, MLEKO w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E 339, E 452, regulator kwasowości: E 330
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać ORZECHY.
produktu w 100 g
Wartość energetyczna : 1086 kJ / 262 kcal
Tłuszcz : 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 15 g
Węglowodany : 4,0 g
w tym cukry : 2,0 g
Białko : 12 g
Sól : 2,0 g
Cechy
83% sera Camembert
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser topiony Camembert. Produkt termizowany.
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Orzechy: Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 120
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Polska
Rozmiar opakowania
120
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Mleko pochodzi z UE. Wyprodukowano w Polsce
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.serypresident.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.serypresident.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl