Kategorie
Delikatesy, Ser, Inne sery
Składniki
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJ)
w 100 g
Wartość energetyczna : 1483 kJ / 356 kcal
Tłuszcz : 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 17 g
Węglowodany : <0,5 g
w tym cukry : <0,5 g
Białko : 32 g
Sól : 2,0 g
Cechy
wygodne opakowanie
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser w proszku otrzymany z sera podpuszczkowego, dojrzewającego, bardzo twardego, półtłustego.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Jaja: Zawiera
Mleko: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 100
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Polska
Rozmiar opakowania
100
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce (mleko pochodzi z UE)
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl