Kategorie
Produkty mleczarskie i pieczywo, Mleko i śmietana, Inne
Składniki
MLEKO pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
na 100 g
Wartość energetyczna : 180 kJ/43 kcal
Tłuszcz : 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,0 g
Węglowodany : 4,2 g
w tym cukry : 4,2 g
Błonnik : 0 g
Białko : 3,1 g
Sól*: 0,1 g
* wynika z naturalnej zawartości sodu:
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kefir
Opis produktu
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
O marce
Ten smak Robicolosalną różnicę
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed spożyciem
Przechowywanie
Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 900
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
900
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
Wyprodukowano dla FZZPM w Polsce Zakładu Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską - Proszkownię Mleka w Krośniewicach ul. Łęczycka 38 99-340 Krośniewice Oddział Niedrzew 99-306 Łanięta
Adres zwrotny
Zakład Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa Więcej na www.robico.com.pl