Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser, specjalność
Składniki
MLEKO (wyprodukowane bez stosowania GMO), kultury bakterii mlekowych
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 628 kJ/150 kcal
tłuszcz w tym: 8,0 g
- kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
węglowodany w tym: 3,5 g
- cukry: 3,5 g
białko: 16 g
sól: 0,10 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.:
Cechy
łatwe otwieranie, od mleczarza, polskie z natury, wyprodukowano bez stosowania GMO
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 h.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 200
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Polska
Rozmiar opakowania
200
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Zambrowie,
ul. Polowa 8,
18-300 Zambrów,
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Zambrowie,
ul. Polowa 8,
18-300 Zambrów,
www.mlekpol.com.pl