Kategorie
Artykuły spożywcze, Inne konserwy, Inne
Składniki
woda, warzywa 25 % (cebula, papryka 4 %, pietruszka, SELER), koncentrat pomidorowy 13 %, białko SOJOWE, olej rzepakowy, mąka ryżowa, cukier trzcinowy, sól morska, hydrolizat białka roślinnego (SOJA, kukurydza), błonnik bambusowy, przyprawy, ekstrakty przypraw, ocet, aromaty (GORCZYCA)
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać SEZAM.
PRODUKT BEZGLUTENOWY.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 475 kJ / 114 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 4,6 g
Sól: 1,5 g
Cechy
bez glutenu!
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta warzywna meksykańska. Konserwa sterylizowana.
Zalecenia dla alergików
Seler: Zawiera
Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Gorczyca: Zawiera
Sezam: Może zawierać
Soja: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +5°C do +25°C, a po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 h.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 120
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
120
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
Sante sp. z o.o.,
ul. Jagiellońska 55A,
03-301 Warszawa
Adres zwrotny
Sante sp. z o.o.,
ul. Jagiellońska 55A,
03-301 Warszawa