Kategorie
Artykuły spożywcze, Inne konserwy, Inne
Składniki
woda, olej rzepakowy, warzywa 11 % (cebula, marchew, pietruszka), białko SOJOWE 7 %, aromaty naturalne, skrobia kukurydziana, papryka suszona 0,9 %, przyprawy (GORCZYCA), błonnik (grochowy, bambusowy), sól morska
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać SELER i SEZAM.
PRODUKT BEZGLUTENOWY.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1044 kJ / 253 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 4,6 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 5,8 g
Sól: 1,4 g
Cechy
bez GMO, bez glutenu!
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konserwa sterylizowana.
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Gorczyca: Zawiera
Sezam: Może zawierać
Soja: Zawiera
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +5°C do +25°C a po otwarciu w lodówce do 48 h.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 113
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
113
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
Sante sp. z o.o.,
ul. Jagiellońska 55A,
03-301 Warszawa
Adres zwrotny
Sante sp. z o.o.,
ul. Jagiellońska 55A,
03-301 Warszawa