Kategorie
Mięso i ryby, Ryba surowa, Specjały rybne
Składniki
filety z A - ŚLEDZIA ATLANTYCKIEGO (Clupea harengus) lub B - ŚLEDZIA BAŁTYCKIEGO (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii, olej rzepakowy, cebula, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy, ocet spirytusowy, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: SKORUPIAKI, JAJA, GORCZYCĘ, SOJĘ, MLEKO, SELER i GLUTEN (z PSZENICY i OWSA).
w 100 g produktu:
Wartość energetyczna : 1561 kJ/ 378 kcal
Tłuszcz : 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 3,4 g
Węglowodany : 4,1 g
w tym cukry : 3,7 g
Białko : 7,7 g
Sól : 1,8 g
Cechy
bez konserwantów, Polski Producent
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Marynowane filety ze śledzia atlantyckiego lub bałtyckiego 54,5% z cebulą marynowaną 13,6% w oleju rzepakowym 31,9%.
Opis produktu
Klasyczne połączenie śledzia i oleju z cebulką
O marce
Seko
na fali smaku
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Skorupiaki: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Ryba: Zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Owies: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Może zawierać
Dodatki
konserwanty: Nie zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 220
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
220
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Marynowane filety śledziowe pochodzą z UE.
Adres producenta
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Adres zwrotny
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl