Kategorie
Mięso i ryby, Ryba surowa, Ryba gotowa do spożycia
Składniki
sos warzywno-pomidorowy 65% (woda, cebula 20%, papryka 10%, marchew 8%, cukier, koncentrat pomidorowy 6%, pędy bambusa 3%, czarne grzyby 2% (Auricularia auricula), olej rzepakowy, kiełki fasoli Mung 2%, sól, skrobia kukurydziana, ocet spirytusowy, przyprawy, sól, maltodekstryna, mąka ryżowa, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; ekstrakty przypraw), kawałki filetów ze srebrzyka smażone 35% [SREBRZYK (Argentina silus), mąka PSZENNA, olej rzepakowy]
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: SKORUPIAKI, SOJĘ, JAJA, GORCZYCĘ, MLEKO i SELER.
w 100 g produktu:
Wartość energetyczna : 521 kJ/ 124 kcal
Tłuszcz : 5,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,5 g
Węglowodany : 12 g
w tym cukry : 12 g
Białko : 5,3 g
Sól : 1,7 g
Cechy
Bez substancji konserwujących, Polski Producent, Bez wzmacniaczy smaku
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Smażone kawałki filetów ze srebrzyka w sosie warzywno-pomidorowym. Produkt pasteryzowany.
Opis produktu
Bez substancji konserwujących
Bez wzmacniaczy smaku
O marce
Seko
na fali smaku
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać
Skorupiaki: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Ryba: Zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Dodatki
Wzmacniacze smaku: Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 500
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
500
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
SEKO S. A.,
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska,
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51,
www.sekosa.pl
Adres zwrotny
SEKO S. A.,
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska,
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51,
www.sekosa.pl
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Produkt może zawierać ości.