Kategorie
Delikatesy, Ser, Ser w plastrach, przetworzony
Składniki
MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - annato
w 100 g
Wartość energetyczna : 1426 kJ / 343 kcal
Tłuszcz : 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 18 g
Węglowodany : 1,3 g
w tym cukry : 0 g
Białko : 26 g
Sól : 1,0 g
Cechy
bez GMO - z mleka od krów karmionych paszami bez GMO
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser dojrzewający, tłusty.
Opis produktu
Tradycyjny ser dojrzewający stworzony przez radzyńskich serowarów. Wyróżniają go liczne oczka oraz słodkawy smak dopełniony orzechową nutą. Świetny na kanapki oraz jako codzienna przekąska dla całej rodziny. Pierwszy polski ser z dziurami 1 kg sera z 10 l mleka Bez konserwantów* Z polskiego mleka Ser żółty naturalnie nie zawiera laktozy * Bez substancji konserwujących.
O producencie
Spomlek od 1909 Polska mleczarnia - polskie sery
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Laktoza: Nie zawiera
Mleko: Zawiera
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 135
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
135
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
Spółdzielcza Mleczarnia SPOMLEK ul. Kleeberga 12 21-300 Radzyń Podlaski
Adres zwrotny
Spółdzielcza Mleczarnia SPOMLEK ul. Kleeberga 12 21-300 Radzyń Podlaski