Kategorie
Artykuły spożywcze, Słodycze, Inne
Składniki
masa TWAROGOWA 80% (TWARÓG, aromat wanilina), czekolada belgijska 20%, w której masa kakaowa minimum 50% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz MLECZNY, pełne MLEKO w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat waniliowy), Batonik zawiera 65% TWAROGU
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać MIGDAŁY.
w 100 g:
wartość energetyczna : 1448 kJ / 347 kcal
tłuszcz : 21,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 12,7 g
węglowodany : 26,2 g
w tym cukry : 25,1 g
białko : 12,7 g
sól : 0,1 g
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Batonik twarogowy o smaku waniliowy w belgijskiej czekoladzie.
Zalecenia dla alergików
Migdały: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Soja: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 40
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
40
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
AB „Pieno žvaigžs" Perkūnkiemio g. 3 Wilno Litwa
Adres zwrotny
Euroser Dairy Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Sp. k. ul. Geologiczna 20 02-246 Warszawa Polska
Adres dystrybutora
Euroser Dairy Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Sp. k. ul. Geologiczna 20 02-246 Warszawa Polska