Kategorie
Artykuły spożywcze, Specjalności / kuchnie świata, Inne specjalności
Składniki
imbir (56,7%), woda, cukier, sól, ocet ryżowy 2,6% (woda, ryż), regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancja słodząca: aspartam
na 100 g produktu:
Wartość energetyczna:: 254 kJ / 60 kcal
Tłuszcz:: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 0,1 g
Węglowodany:: 14 g
w tym cukry:: 13 g
Białko:: 0,2 g
Sól:: 4,0 g
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Imbir marynowany do sushi - zawiera cukier i substancję słodzącą.
Pozostałe informacje
Zawiera źródło fenyloalaniny.
Dodatki
Substancje słodzące: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze 5-25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 90
Masa po odsączeniu: 50
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia: Chiny
Rozmiar opakowania
90
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Chinach
Adres producenta
Wyprodukowano wyłącznie dla:
TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9,
83-031 Łęgowo,
Polska
www.tan-viet.com.pl
Adres zwrotny
TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9,
83-031 Łęgowo,
Polska
www.tan-viet.com.pl