Kategorie
Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurty
Składniki
MLEKO Bio, MLEKO zagęszczone odtłuszczone Bio, woda, cukier trzcinowy Bio, ŚMIETANKA Bio, przecier z daktyli Bio 1,6%, nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) Bio 0,5%, JĘCZMIEŃ Bio 0,5%, ORZECH LASKOWY Bio 0,5%, ŻYTO Bio 0,4%, OWIES Bio 0,4%, siemię lniane Bio 0,4%, slonecznik Bio 0,4%, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
100 g jogurtu
Wartość energetyczna : 380 kJ / 90 kcal
Tłuszcz : 2,3 g
w tym kwasy nasycone : 1,6 g
Węglowodany : 13,7 g
w tym cukry : 11,9 g
Białko : 3,5 g
Sól : 0,08 g
Cechy
prosty skład! jogurt, owoce, musli, cukier trzcinowy
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt Bio z daktylami i musli
Logotypy stron trzecich
Wstęga Möbiusa
Pozostałe informacje
PL-EKO-07 Rolnictwo UE/spoza UE Dbaj o środowisko - wyrzuć karton osobno
Zalecenia dla alergików
Jęczmień: Zawiera
Orzechy laskowe: Zawiera
Mleko: Zawiera
Owies: Zawiera
Żyto: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 180
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
180
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa Zakład Produkcyjny: Elżbietów 48 96-516 Szymanów Infolinia: 801 340 600 www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa Infolinia: 801 340 600 www.bakoma.pl