Kategorie
Mięso i ryby, Ryba surowa, Specjały rybne
Składniki
płaty ŚLEDZIOWE 50% (Clupea harengus)*, olej rzepakowy, cebula 20%, sól spożywcza, pieprz ziołowy 2% (kompozycja suszonych i zmielonych surowców w tym GORCZYCA BIAŁA), kwas: kwas octowy, substancje słodzące: E 954 i E 955, substancje konserwujące: E 211 i E 202, *Obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27 III d. Metoda połowu: włok pelagiczny. Metoda produkcji: złowione w morzu
Tekst dotyczący alergenów
Zawiera alergeny - GORCZYCA
Średnia wartość odżywcza 100 g (1 porcja)
Energia: 1502 kJ
Energia: 364 kcal
Tłuszcz : 34,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 3,6 g
Węglowodany : 2,8 g
w tym cukry : 2,1 g
Białko : 10,9 g
Sól : 1,78 g
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).:
Opakowanie 230 g zawiera 2,3 sugerowane porcje produktu:
Cechy
nasze receptury
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Koreczki ze śledzia marynowanego z cebulą marynowaną i pieprzem ziołowym. Zawiera substancje słodzące.
O marce
Firma Rodzinna
Zalecenia dla alergików
Ryba: Zawiera
Gorczyca: Zawiera
Dodatki
Substancje słodzące: Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +7 °C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 230
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
230
Jednostka (tekst opisowy)
g
Pochodzenie
Obszar połowu ryb: Morze Bałtyckie FAO 27 III d.
Metoda połowu ryb: włok pelagiczny. Metoda produkcji: złowione w morzu
Adres producenta
PRP MORS W.B. Michalak Sp. J.
Bydlino 20 E
76-200 Słupsk
Adres zwrotny
PRP MORS W.B. Michalak Sp. J.
Bydlino 20 E
76-200 Słupsk
www.mors-ryby.pl