Kategorie
Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurt, specjalność
Składniki
MLEKO pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
w 100 g
Wartość energetyczna : 269 kJ/764 kcal
Tłuszcz : 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,3 g
Węglowodany : 4,6 g
w tym cukry : 3,9 g
Białko : 7,6 g
Sól : 0,10 g
Cechy
bogaty w białko, bez GMO*, * z mleka od krów karmionych paszami bez genetycznie zmodyfikowanych organizmów
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Skyr jogurt typu islandzkiego naturalny
Zalecenia dla alergików
Mleko: Zawiera
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze +1°C do +8°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 330
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
330
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica
www.piatnica.com.pl
www.facebook.com/PiatnicaOSM
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica
www.piatnica.com.pl
www.facebook.com/PiatnicaOSM