Kategorie
Delikatesy, Boczek i kiełbasy, Inne kiełbasy
Składniki
mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, papryka piri piri (0,5%), ekstrakt papryki, cukier, syrop glukozowy, glukoza, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe, Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 135 g mięsa wieprzowego.
Tekst dotyczący alergenów
Możliwa obecność: SELERA, SOI, GORCZYCY, pochodnych MLEKA. Produkt bezglutenowy.
100 G Produktu
Wartość energetyczna:: 2092 kJ/505 kcal
Tłuszcz (g): 45
- w tym Kwasy tłuszczowe nasycone (g): 17
Węglowodany (g): 3,1
- w tym Cukry (g): 1,0
Białko (g): 22
Sól (g): 3,9
Cechy
produkt o wysokiej jakości, polskie tradycje wędliniarskie
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, suszona, dojrzewająca.
O producencie
Tradycyjne sprawdzone receptury - starannie dobrane
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Seler: Może zawierać
Gluten: Nie zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze: od +1°C do +10°C. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość prze 48 godzin, w zalecanych warunkach przechowywania.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 100
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rozmiar opakowania
100
Jednostka (tekst opisowy)
g
Adres producenta
„SOKOŁÓW" S.A.
al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski
Oddział Dębica
Adres zwrotny
„SOKOŁÓW" S.A.
al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski